אז למה בירה מהחבית?
למה בירה מהחבית?
אז קודם כל, בגלל הטעם!
החשיפה הקצרה לחום בתהליך הפסטור, משאירה את טעם הבירה קרוב מאוד לטעמה המקורי. בנוסף, בעת מזיגת הבירה, משתחרר לו ה-CO2 המשביח עוד יותר את טעם הבירה שהופך אותה לפחות מרירה ומוגזת, ויותר קלילה!
אחרי הטעם, נמשיך לקלילות! מחזור החביות בשוק קצר מאוד, מרבית החביות נמזגות תוך שבועיים עד חודש מיום המילוי שלהן - כך שהבירה תמיד טרייה. מאוד.
וזו גם הסיבה שגם בבית עדיף למזוג את הבירה לכוס ולא לשתות אותה הישר מהבקבוק (אפילו אם בסרטים זה נראה יותר טוב...)
לבירה מהחבית (Draught) יש יתרונות רבים, כשבראשם העובדה שחבית מביאה את הבירה במצב טריות אופטימלי ופיסטור מינימלי.
לא צריך להיות אנין טעם בכדי להבחין כי בירה טרייה מהחבית היא בטעם רענן ועשיר יותר. המרקם והגוף של בירה שנמזגה מהחבית, שונים מאוד מאלה של בירה שמקורה בבקבוק או בפחית.
הוסיפו לכך את העובדה שבירה מהחבית נמזגת בטמפרטורה נמוכה, והרי לכם שילוב נהדר בין טריות, טעם, מרקם וטמפרטורה. זאת בשונה מבירה בבקבוק שעוברת אחסנה במקומות רבים וטמפרטורות שונות עד שמגיעה ללקוח.
אצלנו בחביתוש מותגי הבירה האהובים עליך, נמזגים מברזים מיוחדים ומגיעים בבקבוקים ייעודיים וסטריליים, אשר שומרים על טריות הבירה עד 14 ימים מרגע המזיגה והמשלוח!
בחביתוש אנו ממלאים את הבקבוק בגז על מנת לרוקן את האוויר מהבקבוק וזאת כדי לשמור על טריות הבירה.
לאחר פתיחת בקבוק חביתוש ממליץ לשתות את הבקבוק טרי קר וצונן!
חביתוש מתחדש כל הזמן במגוון בירות איכותיות מוכרות ומיוחדות שיתאימו לכל אחד.