top of page
Israeli craft beers workshop

סדנת טעימות בירה מהחבית

אין תאריכים פנויים, בקרוב מועדים נוספים. ניתן להצטרף לרשימת ההמתנה.

כיצד נוצרת בירה? מתי הומצאה הבירה? מה ההבדל בין סגנונות הבירה? איך מוצאים את הבירה הכי טעימה?

  • 189 שקלים חדשים
  • חביתוש בוגרשוב ת״א

על הסדנא

מוזמנים למסע בזמן בו קובי קרמר יוביל אתכם דרך טעימת 10 בירות שונות מהחבית! בירות שהתפתחו בימים ששתו רק בירה או יין, תלוי איפה גרתם בעולם, כי מים היו מסוכנים ויכלו להעביר מחלות. נלמד על ההבדלים בין בירה מהחבית ובירה מבקבוק. בירות ממדינות הבירה המסורתיות כמו גרמניה או בלגיה, בירות ממהפכת הקראפט שמתרחשת בכל העולם בימים אלו כולל אצלנו בישראל. בירות כהות, בהירות, בירות פירותיות, בירות מרות, בירות מתוקות, בירות קלילות, בירות סמיכות ועשירות ואולי אפילו תתגנב לה איזו בירה חמוצה. סדנת בירה שתצאו ממנה עם ההוכחה שאין דבר כזה 'טעם של בירה' ובירה היא המשקה עם מנעד הטעמים הרחב ביותר. הסדנה נמשכת כשעה עד שעה וחצי, נטעם 10 בירות שונות לחלוטין אחת מהשניה, וגם הזדמנות לשאול כל מה שרציתם לשאול על בירה. *הסדנה מתקיימת בשעות הערב בשטח הישיבה בחוץ בחנות חביתוש


מפגשים קרובים


מדיניות ביטולים

ניתן לבטל הרשמה עד 5 ימים לפני מועד הסדנה! במקרים חריגים, ניתן ליצור עימנו קשר ונפעל לפי שיקול דעת חביתוש בע״מ! חביתוש רשאית לבטל מועד סדנה עם הרשמה מועטת, לנרשמים תינתן האפשרות לבחור בין תאריך חדש או החזר כספי.


צרו קשר

  • חביתוש בירה | בוגרשוב, Bograshov Street, Tel Aviv-Yafo, Israel

    +972556633831

    info@havitush.co.il


bottom of page