top of page

סדנה להתאמת בירות לבילטונג (בשר מיובש)

אין תאריכים פנויים, בקרוב מועדים נוספים. ניתן להצטרף לרשימת ההמתנה.

אומנות ייבוש ותיבול בשר, חגיגה של טעמים בשילוב בירות מתאימות חיבור מנצח לחובבי הטעם

  • 249 שקלים חדשים
  • חביתוש בוגרשוב ת״א

על הסדנא

אומנות ייבוש הבשר ותיבולו הגיעה לישראל בשנים האחרונות. הבילטונג הינו בשר המיובש בטכניקות מדרום אפריקה. מה שהחל כטכניקה להשרדות מימי קדם, הפכה והתפתחה לטכניקה לאניני טעם ומבינים בבשר. בסדנה זו נלמד לחבר בין 6 בירות ישראליות מהחבית ל6 טעמי בשר מיובש תוצרת ישראל! בשר מקורמל, בשר בתיבול ים תיכוני, מעושן, פיקנטי ועוד... נבין את הטעמים, את החיבורים ובעיקר נהנה! *הבשר המוגש בסדנה הינו בשר בקר כשר משך הסדנה כשעה עד שעה וחצי *הסדנה מתקיימת בשעות הערב בשטח הישיבה בחוץ בחנות חביתוש


מפגשים קרובים


מדיניות ביטולים

ניתן לבטל הרשמה עד 5 ימים לפני מועד הסדנה! במקרים חריגים, ניתן ליצור עימנו קשר ונפעל לפי שיקול דעת חביתוש בע״מ! חביתוש רשאית לבטל מועד סדנה עם הרשמה מועטת, לנרשמים תינתן האפשרות לבחור בין תאריך חדש או החזר כספי.


צרו קשר

  • חביתוש בירה | בוגרשוב, Bograshov Street, Tel Aviv-Yafo, Israel

    +972556633831

    info@havitush.co.il


bottom of page